AHİ EVREN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Vizyon: Çırak, Kalfa ve Ustalarımızın; Ülkesini ve Milletini seven, ATATÜRK ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, Belirtilen hedeflere yönelebilen, Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, Ürettikleri hazmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, Yaratıcı düşünceye sahip, Zamanı verimli kullanabilen, Ve kendini sorgulayabilen kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Bilgi Toplumu Olma Sürecinde, Zorunlu Eğitim Çağı Dışında Kalmış Herkese Mesleki Eğitim Verilebilmesi İçin Mesleki Eğitim Sistemini En Uygun Teknolojilerle Bütünleştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Erasmus+ Proje Çalışmaları Kapsamında "Saç ve Makyaj Tasarımında Geleneksellikten Yeniliğe Dönüş " İle Öğrencilerimiz mesleki bilgi ve becerilerin paylaşımı kapsamında faaliyetler gerçekleştirmişlerdir.

Telefon - (0212) 6198868

WEB - https://ahievrenmeslekiegitimmerkezi.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi 2387 Sokak No52 Aydın Uçkan İlkokulu yanı 34265 Sultangazi/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl