Uzaktan Eğitim

06.01.2022 411

Mesleki eğitim merkezi öğrencileri için lise diploması telafi programı kapsamında alınması zorunlu olan ilave dersler uzaktan çevrimiçi yapılmaya başlanacaktır.

Bu kapsamda;

12. sınıf öğrencilerimizden diploma programına başvuru yapmış olanlar TarihT.C. İnkılap Tarihi ve AtatürkçülükTürk Dili ve Edebiyatı 11Matematik 11Türk Dili ve Edebiyatı 12 ve Matematik 12 derslerine uzaktan eğitim yoluyla katılacaklardır.

Mezun olduklarında ustalık belgesi yanında lise diploması almaya da hak kazanmak isteyen öğrencilerimizin bu derslere katılmaları zorunludur. Derslerde yoklama yapılacaktır. Diploma farkı dersleri için okula dilekçe verilmesi gerekmektedir.

Diploma fark dersleri Zoom programı üzerinden canlı yayınla verilecektir. Derslere katılan öğrencilerin Zoom kullanıcı adları "Okul No - Öğrenci Ad Soyad" şeklinde olmalıdır. Yoklama işlemleri kullanıcı adlarına göre yapılacağından öğrencilerin Zoom kullanıcı adlarının yukarıda belirtilen şekilde eksiksiz olması önemlidir.